Nærmer det seg en stor begivenhet der du skal samle familie og venner? Da er det ekstra flott å kunne dekke bordet med drikkeglass som står til den spesielle anledningen. Fyrklövern har et stort utvalg vakre og flotte drikkeglass, perfekt til enhver anledning.

Drikkeglass fra Fyrklövern

Drikkeglassene fra Fyrklövern er en eksklusiv serie drikkeglass som evner å kombinere et tidløst design, eleganse og funksjonalitet. Glassene er håndlaget og blåst av dyktige håndverkere som har som mål å lage drikkeglass av høy kvalitet. Blant produktene våre finner du garantert et drikkeglass som både taler til din smak. Glassene passer også inn i enhver anledning, om det er snakk om et formelt middagsselskap eller en mer avslappet kveld med gode kollegaer eller venner.

Kvalitet i hvert glass

I alle våre glass ligger det nøye planlegging og utforming av design og funksjonalitet. Det benyttes kun høykvalitets materiale som sørger for at glasset skal oppleves eksklusivt og samtidig ligge godt i hånden ved bruk. Du finner flere ulike størrelser, former og design blant våre produkter. Vi har også flere ulike glasstyper som er best egnet til ulik drikke. For eksempel vil du finne flere varianter som passer best til en singel malt whisky, flotte vinglass både tilpasset rød -og hvitvin. Vi har også et stort utvalg vannglass.