Utforsk en skjult perle i Nordland, rik på kulturarv og omgitt av enestående natur. Her finner du sjarmerende hoteller som byr på komfortabel avslapning med inkludert Wi-Fi, og som ligger i umiddelbar nærhet til Kulturbadet – et pulserende kulturhus med teaterforestillinger, spennende konserter og inspirerende kunstutstillinger.

Kultur og moro

La deg fascinere av den majestetiske utsikten over fjell og fjord. Utforsk den idylliske Helgelandskysten og fordyp deg i historien ved å besøke ikoniske steder som Petter Dass-museet. Alstahaug har noe for alle som søker den perfekte opplevelsen av norsk kultur og natur.

Avslapning

Når du er på reise, er det viktig å sette av tid til avslapning for å lade batteriene og nyte ferien i fulle drag. Avspenning er en viktig del av opplevelsen i Alstahaug. Her er det flere måter å nyte en rolig dag på. I Kulturbadet kan du slappe av i bassenget, prøve vannskliene, se teaterforestillinger eller delta på bingokvelder.

For de som liker spenning og underholdning, er det også muligheter for å prøve lykken på spilleautomater. Selv om bingohallen ikke er åpen, kan du likevel spille flere spennende spill på nettet. På kasinoer som ifølge denne siden er kjent for sitt brede utvalg og gode kundeservice, kan du nyte en morsom og underholdende spillopplevelse.